Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (3.29 secunde)
CUTREMURATOR Scrisoarea lui Tudor Chirila care iti da fiori / VIDEO / Autor: Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva. ... Tudor Chirila
Cristian Tudor Popescu e de parere ca la Club Colectiv a fost un act terorist. ... Are toate aspectele unei astfel de actiuni", a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului se lupta cu datorii si procese.
Corneliu Vadim Tudor a murit in 2015, insa abia acum s-a aflat ca acesta ar mai fi putut sa traiasca daca n-ar fi facut o greseala.
Tudor, cu intentia, lesne de intrevazut, a smulgerii, prin intermediul peremistului, unei parti importante de voturi din traista Aliantei DA PNL-PD. ... Tudor a unei tichii de margaritar nu e deloc un gest menit sa ne starneasca rasul.
Sambata, la Alba Iulia, in faþa a 4.000 de oameni adunati pe Platoul Romanilor, unde incap usor 50.000 de suflete, Traian Basescu a recurs la un discurs peremizat, tip Corneliu Vadim Tudor, laudandu-se ca il va executa cu propria mana pe orice ministru din guvernul Aliantei care va fi suspectat de coruptie si ca in primele sase luni de mandat, toate clicile care au drenat bani publici in buzunarele lor, vor da socoteala.
Mai intii, pentru ca UDMR n-ar fi de acord sa se implice intr-o colaborare guvernamentala cu Vadim Tudor si oamenii sai.
Mesajul lui Corneliu Vadim Tudor a obosit. ... Vadim Tudor are acum un electorat rezidual, cu care nu poate emite pretentii. ... Limbajul sau frust, agramat adesea, convinge un electorat scapat de sub fascinatia lui Corneliu Vadim Tudor&PRM, dar ia puncte si de la PSD.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova. ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila:
"Calin Popescu Tariceanu nu a dovedit virtuti deosebite” Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, liderul grupului senatorial al formatiunii, si-a exprimat ieri speranta ca premierul desemnat Calin Popescu Tariceanu a devenit "mai capabil " in ultimii ani, in contextul in care acesta a parasit Cabinetul Ciorbea "in conditii nu tocmai onorabile ".
Tudor, Paul Pacuraru, Attila Verestoy, George Copos.
Consilierul local PSD al municipiului Targu Jiu, Adrian Tudor, a primit o oferta de a deveni liberal. ... Adrian Tudor nu a dat nici un raspuns propunerii facute de liberali, cerand un timp de gandire.
PRM voteaza impotriva, PSD se mai gandeste Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a respins categoric posibilitatea de a sustine un guvern din care sa faca parte ministri UDMR, iar despre posibilitatea de a sprijini un Cabinet al Aliantei, fara reprezentanti ai Uniunii, a spus ca, mai intai, trebuie vazute programul si echipa.
Vadim Tudor incintat de perspectiva anticipatelor Pentru Partidul Romania Mare, insa, posibilitatea organizarii unor alegeri anticipate este - conform presedintelui Corneliu Vadim Tudor - o veste buna.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a declarat sambata, la scoala de vara a partidului, ca formatiunea sa va solicita sa-i fie atribuite mai multe portofolii, in primul rand cel al Justitiei, intr-un guvern de uniune nationala. ... Tudor.
Corneliu Vadim Tudor a mai castigat un proces.
Colegiul 4 are in componenta Faurei, Ianca, Cazasu, Galbenu, Galbinasi, Gradistea, Jilau, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Sutesti, Vadeni si Visani, cu 55.427 votanti.
Cu..., tineti minte emisiunea de acum 6 ani, 7 ani, si Cristian Tudor Popescu, si altii parca veneau cu argumente, veneau..., nu cu atmosfera asta otravita, pe care astazi o vezi pe televiziuni.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
google-analytics.com